GRATTIS PIA!

Idag fyller Pia 20 år. Vi ska snart ut och äta en födelsedagslunch och imorgon blir det nog fest.

dagens låt.

"Jackson Waters - Center of Attention"

Skön
musik.

"Hang down your head Tom Dooley"

Storhandlat mat har man gjort idag och de flesta räkningarna är betalda. Nu ser det bra ut i kylskåpet och allt igen.

Åkte buss hem från träningen idag. Efter ett par stationer stiger det på en något alkoholpåverkad dam. Hon snackar med alla runtomkring henne. Helt plötsligt börjar hon sjunga på "Hang down your head Tom Dooley" riktigt högt. Det var rätt roligt. Nu har jag den låten i huvudet, och den försvinner inte.

Saw III.

Väl hemma i Jönköping så satt Farah hemma hos oss och pluggade, hon hade fått låna nyckeln medan vi var hemma i Oskarshamn. Vi bestämde oss iallafall att titta på Saw III. Den var helt okej, hade fortfarande sin smarthet och grymhet. Men tycker fortfarande att den första är bäst. Men om man gillar ettan och tvåan så är det ingen tvekan att man ska se den tredje.

Det blev lite läskigt för Farah att gå hem sen så vi sov alla tre på madrasser i vårat vardagsrum. Men filmen var inte så läskig så att man svimmade.

Oskarshamn.

Helgen blev bra i Oskarshamn. Hängde med familjen och vännerna där. Det var mys, men skulle faktiskt inte vilja flytta tillbaka dit. Oskarshamn är en bra och trevlig stad att växa upp i men ingen stad där jag vill ha min framtid. Däremot är det roligt att åka dit lite då och då.

Det var någon slags "modevisning" där under tiden vi var hemma för alla butikerna som finns i den trakten. Världens kortaste runway, faktiskt rätt tråkigt att titta på. Tittade mest för att se några som jag känner som skulle ställa upp på det. Det kändes som att hela Oskarshamn var där och kollade, shit vad trångt det var. Skyndade oss iallafall hem så fort vi hade fått se en liten skymt av dem.


Barnsligt roligt.

Har lekt med bilar och memory med mina småkusiner samt  bärt upp och ner dem på soffan, vilket de tycker är jättekul. Vad roligt det är egentligen att vara i den åldern, man tycker allt är kul. Nu är de där ute och sjunger på Bamse-låten. Vill vara barn igen.

Snart ska vi äta massa gott som mamma har lagat.


Mohawk.

Ännu en go träning med OBBK, blir så glad varje gång man får en riktig basketträning men förbannad på samma gång för att vi har det så dåligt i Bankeryd. Roligt var det att träffa alla goa människor.

Nu softar vi här hemma hos oss; vi syskon och Jansa, det är mysigt. Älskar mina syskon och våran humor. haha. Vi bakade cheesecake för första gången också, jag tror den blir bra men det vet vi inte förrän imorgon på Pias "kalas". Det ska bli gott och trevligt att träffa släkten.

Rakade Willys skalle idag. Vi tänkte först snagga hela håret men sen experimenterade vi lite och det hela slutade med en mohawk. Det blev riktigt nice, han passar faktiskt i den. Men vi måste bara trimma den lite, hann inte idag för att vi fick den idén en halvtimma innan hans träning.


sista minuten.

Varför lyckas man alltid göra allt i sista minuten? Vi ska göra ett nyhetsbrev på åtta sidor som ska tryckas på ett tryckeri. Har två veckor på oss och bestämde oss idag för vilka grupper vi ska vara i. Lyckat!

I helgen åker man till Oskarshamn och denna gången ska jag koppla av och skaffa ny energi där borta, hoppas det går bra. Pia fyller år nästa vecka och mamma ville att vi skulle komma hem och fira med släkten, det är därför vi åker hem. Det ska nog bli mysigt. Slapp köpa busskort idag för att vi ska åka, det kändes väldigt bra nu när man är rätt fattig.

Imorgon kommer pengarna. wooohooo!

dagens låt.

"Jay Chou - Fa Ru Xue (Snow Like Hair)"

mmm foooood.

Labben gick väldigt bra idag, blev klar redan efter två timmar vilket inte är så vanligt. Åkte sedan snabbt hem till Farah och åt hennes mammas goda mat. Det blev två olika rätter; ris med kött och en jävligt stark pastablandning. Hennes mamma varnade oss faktiskt VÄLDIGT tydligt innan men ska nog inte gå in på det hon sa, fan vad skön hon är. Sedan stressade vi oss iväg till basketträningen. Onödigt, när vi kom fram så visade det sig att vi bara var fyra pers så träningen blev helt plötsligt inställd så det var bara att åka hem igen. Väl hemma så blev det Desperate Housewives, Grey's Anatomy och Americas Next Top Model Cycle 7. Mycket att titta på.

Alias och Texas Hold Em'.

Igårkväll efter jobbet hamnade man hemma hos Sara och Hana där det bjöds på nybakat bröd, och vi passade på att  ge Hana hennes avskedspresent som förresten är de tyngsta böckerna (iallafall tillsammans) jag nånsin varit med om hittills. Jag fick nästan träningsvärk i armen efter att jag hade burit de hela vägen hem till dem. Det passade henne bra eftersom hon ska åka till Italien och studera kläddesign. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå hem till oss och hänga ett tag.

Vi hann spela både Alias och Texas Hold Em', fast vi avslutade inget av spelen. Det gick lite trögt för Sara och mig på Alias så vi slutade i tid innan vi blev helt utklassade. Men det var roligt.

Gick och la mig lite för sent. Snart ska jag till högskolan och sitta i en datasal och labba i fyra timmar. Känns inte allt för roligt.


besviken.

Gick och la mig iallafall igår innan vi gick ut och tittade upp mot stjärnhimeln. Jag är faktiskt väldigt besviken, såg en enda leonid och syrran såg två. Det var rätt surt men det var ändå mysigt att gå ut så tidigt på morgonen, det är inte ofta man gör det. Gick hem igen kvart över sex för att lägga oss igen och vaknade nyss. Hur ska man orka jobba senare idag? känns rätt surt.

Snart ska jag ner till tvättstugan. 

Leoniderna.

Har lite ångest över om jag ska lägga mig nu och vakna vid halv fem-tiden för att titta på stjärnfallet eller hålla mig vaken tills dess. Det bästa är nog att hålla sig vaken tror jag, ja det blir nog det. Hoppas man ser det bra, skulle vara väldigt coolt.

Idag bakade nog jag och syrran den godaste kladdkakan vi någonsin har gjort. Den var grym!

Surt att man ska tvätta kläder och jobba imorgon bara. Men vad gör man, need money.

Hard Candy.

Filmen handlar om en 14-årig tjej som stämmer träff med en 32-årig man som hon har chattat med på internet. Hon misstänker att han är en pedofil och hennes mål är att sätta dit och hämnas för det hon misstänker att han har gjort.

Jag tyckte att denna filmen var väldigt bra. Det som är coolt är att ena stunden så är ens känslor på tjejens sida och i nästa stund på mannens, men till slut så förklarar det hela sig. Under hela filmen är det bara de här två karaktärerna som har riktiga repliker, och de spelar deras roller otroligt bra.


Vilket skämt.

Tittade på Idol nyss och Felicia åkte ut. Fattar inte varför Johan aldrig åker ut, fattar inte ens hur han kunde komma med från början. Killen kan inte ens ta en ren ton. Man märker verkligen vad det är för människor som röstar. Markus ska iallafall lätt vinna för att han var så jävla grym på motown, shit gåshud!

Fixat.

Nu har vi beställt bussbiljett till Stockholm den 9/12 för att på tisdag den 12/12 blir det konsert med Red Hot Chili Peppers. Nu längtar man ännu mer för att det är mindre än en månad kvar. Det kommer nog att bli hur bra som helst. Det enda jobbiga är att vi måste åka hem halv åtta på morgonen dagen efter för att jag har en obligatorisk laboration...men men det ska man klara av.

What to do?

Skönt med ledighet ibland. Men känns som att jag har så mycket ledighet just nu så jag vet inte vad jag ska göra. Alla andra pluggar eller jobbar. Typiskt att man är ledig när ingen annan är det, och just under en vecka då man inte riktigt behöver ledigt. Men ska inte klaga, det är jävligt soft faktiskt.

Har hunnit se tre filmer denna veckan, och alla tre var faktiskt värda att se.
"The Oh in Ohio", "United 93" och "You, me and Dupree".

Skönt.

Laborationen idag blev inställd. Skulle egentligen ha slutat vid fem. Verkligen skönt, känner att jag inte skulle orkat. Somnade inte förrän vid två-tiden i natt. Fick dessutom reda på att vi inte har någon föreläsning imorgon och att laborationen på onsdag inte är obligatorisk, då återstår det bara en enda föreläsning den här veckan. Känns jävligt bra!

Dagens låt.

"KT Tunstall - Suddenly I See"

Händelserik helg.

Det har varit en rolig och händelserik helg. Micha kom på fredag och stannade här tills idag, det var roligt att ha henne här.

Lördagen började med en basketmatch i Nässjö som var mindre rolig. Känner ibland att basketen är slöseri med tid, just nu känns det som att jag spelar mest för att jag har lagt ut så jävla mycket pengar på den här klubben. När vi kom hem så hade vi en skitgo fest hemma hos oss, lagom mycket folk och alla var softa. Det var gutt häng. Efter det skulle vi dra till Spårvagnshallarna; ett studentboende, där det skulle vara "Årets fest" men det hade varit för mycket folk där så väktare och brandkåren hade kommit. De flesta hade dragit när vi kom pga väktarna och brandkåren, men det var lagom mycket folk kvar ändå så det var soft. Dansade, umgicks och åt choklad där. Patrik och jag hittade en stor  oöppnad Marabou-chokladkaka som bara ville att vi skulle äta upp den. Kvällen slutade med taxi hem vid tre-fyra-tiden.

Idag vaknade man vid tio-tiden för att jag, Pia, Farah och Younas skulle åka till Nässjö igen för att se Willys basketmatcher trodde vi. Kom fram vid tolv och visste att vi inte skulle se mycket av den första matchen, det gjorde inte så mycket tänkte vi för att han kommer att spela en till match senare vid ett. Men det andra laget hade lämnat W.O så det var rätt surt att man åkte ända till Nässjö för att se tre minuter av en match. Åt iallafall på McDonalds sen med brorsan. Shit, killarna i hans lag kan verkligen äta och de är inte stora heller. Därefter åkte vi hem igen till Jönköping och hängde i Råslätt hemma hos Younas. Det blev Zoolander, massa choklad och häng. Nu har Pia och jag suttit och tittat på lite serier som man inte har hunnit titta på under veckan.

Snart är denna veckan slut, veckorna går så snabbt.

Fars dag. Saknar.

The meaning of being Asian.

Hittade en rolig grej nyss, stämmer kanske inte till 100% men i stora drag.

dagens låt.

"The Shins - New Slang"

Finally.

Äntligen klar med processbeskrivningen för vårat fadderföretag. Efter lite krångel med alla ritprogram vi försökte oss på så hittade vi till slut ett skitbra program för att göra processkartor; Microsoft Office Visio. Nu är man fri ett litet tag från ingenjörsmetodiken hoppas jag.

Ska nog titta lite på Ugly Betty nu.

Lager på lager.

Vad kul man kan ha med kläder. Pia, Farah och jag fick för oss att kombinera alla våra kläder i garderoben på ett så omatchande men ändå matchande sätt som möjligt. Det blev skitsnyggt och coolt. Jag säger bara: Lager på lager till tusen!


Åkt bil...

...med Farah nyss för hon tog körkortet idag, jag är så stolt över henne! GRATTIS FARAH!

Våran plan kommer att bli av, jag känner det på mig och det kommer att bli grymt bra.

Supernaturals

Skönt det är att ha en tidig träning för en gång skull. Det känns som man hinner med att göra så mycket mer, hela dagen kändes helt annorlunda och inte alls lika stressig. Hann till och med titta på TV och Desperate Housewives i tid denna gång så man slipper sitta och pressa massa serier i slutet av veckan. Veckans avsnitt av Desperate Housewives var så jävla bra. Då menar jag inte de avsnitt som kanal 5 sänder utan säsong tre. Började kolla på Supernaturals idag också, passade på när SVT1 började sända den idag. Har aldrig pallat titta på den serien innan för att det känns som man följer så många redan. Men den var bra och dessutom var den lite småcreepy som jag verkligen inte hade förväntat mig, den var helt enkelt annorlunda.

dagens låt.

"DJ Shadow ft. Mos Def - Six Days The Remix"

Asianparty.

Lördagen blev bra. Vi tog med oss Carina ut. Sedan helt plötsligt fick vi en trevlig överaskning; att Jansa var här i Jönköping, så hon fick också hänga med ut. Inflyttningsfesten var faktiskt ganska trevlig, helt okej. Vid elva-tiden begav vi oss till Asianfesten. Det var mycket mer folk än vad jag trodde att det skulle vara. Det var riktigt roligt, längesen man var ute och festade här i Jönköping. Har bara varit hemmafester på sista tiden. Oftast är det på förfesterna det är som roligast.

Tänkte verkligen inte på att det var en röd dag igår så bussarna hade självklart slutat gå vid den tiden vi skulle hem. Det känns som att det var fler som inte tänkte på det heller igår eftersom det var ont om taxibilar. Fick vänta ett jävligt bra tag på våran taxi, men till slut kom vi hem iallafall.

Mamma.

Mamma är här och hälsar på, mycket trevligt. Hon kom igår tillsammans med David.

Asianfest ikväll här i Jönköping. Skoj som fan. Men innan dess ska vi på inflyttningsfest hemma hos några kompisar. Kommer nog vara mycket basketfolk där.

Snart ska vi äta god mat som mamma har lagat. Mamma är bäst!

Fadderföretag.

Snart ska jag och Zarohi åka och träffa vårat fadderföretag Svenska Budskap. Vet ärligt talat inte riktigt vad det är vi ska fråga om, det enda jag vet är att vi ska prata om en aktivitet på företaget så jag får väl hoppas att frågorna kommer.

Jobbigt att jag har glömt mobiltelefonen i bilen. Okej, det är inte så långt dit men jag är för lat för att orka ta mig ner för alla trappstegen. Får hämta den sen på väg till bussen eller nåt, den kommer säkert vara jävligt slö eftersom den har legat ute i kylan hela natten.

Pallar inte denna kyla. Snön är väldigt vacker när den är vit och faller sakta och fint, men jag skulle inte klaga på om kylan försvann. Saknar sommaren. Finns mycket mer att göra då för man kan vara ute hela dagarna och bara njuta. Nu måste man vara hemma, om man går ut fryser man ihjäl känns det som. Våra element funkar inte heller, just nu fryser man hemma också. Får nog ringa till våran vaktmästare senare idag.

Cold.

Napoleon Dynamite

Tur att man har bytt till vinterdäck. Pia, Willy och Carina gjorde det igår när jag var i skolan, då var det 7 plusgrader och sol ute. Det var verkligen lugnet före stormen kan man säga för nu är allt vitt och blåsigt.

Borde skaffa vinterskor för just nu går jag runt i Converse och Vans, inte världens varmaste skor. Men det finns verkligen inte många snygga vinterskor. Kanske ska ta och skaffa mig ett par
Napoleon Dynamite-skor, de är jävligt heta faktiskt. Tänkte göra det förra året men hann aldrig göra det, det blir nog att jag gör det i år istället. De är ju billiga, bra och varma...perfekta vinterskor helt enkelt! By the way filmen Napoleon Dynamite är hur skön som helst. Citaterna knäcker. En riktig grym feelgood-komedi som verkligen rekommenderas. Castingen är klockren, alla passar så bra till karaktärerna.


napoleonPedro
: Do you think people will vote for me?

Napoleon Dynamite: Heck yes! I'd vote for you.

Pedro: Like what are my skills?

Napoleon: Well, you have a sweet bike. And you're really good at hooking up with chicks. Plus you're like the only guy at school who has a mustache.

Pedro: That's true.




"Gosh!"