dagens låt.

"Rainie Yang - Xiao Mo Li"

Saknar.

Vid den här tiden förra året planerade vi vad man skulle ha med sig till asienresan. Tittade på en massa foton från den resan, vill dit igen, speciellt Hong Kong, älskar det. Denna sommar blir istället att jobba ihop pengar till resan nästa år om det blir som vi har planerat. Det kommer bli hur grymt som helst, så det är värt att stanna hemma i tråkiga Sverige en sommar.

Sommaren är ändå den bästa årstiden, tycker jag. Ett tag trodde jag att jag gillade våren, men nu har jag kommit på varför jag inte älskar den lika mycket som sommaren. Det är på grund av all pollen, hatar pollen. Jag känner av det nu i ögonen och näsan, känner mig helt förstörd. Men värmen kompenserar det hela, det gör att man inte direkt tänker på det. Älskar sol och värme, blir så glad och det känns nästan som att alla människor är trevligare nu.

Festivaler.

Upptäckte idag att det kommer att komma väldigt grymma artister till olika festivaler här i Sverige i sommar. Problemet är bara att pengarna inte kommer att räcka till alla, så det får bli en av dem...eller det måste bli minst en.

26 - 30 juni
Peace & Love(Borlänge): Damien Rice
17 - 21 juli Stockholm Jazz Festival: India.Arie och Ziggy Marley
10 - 11 augusti Way Out West(Göteborg): Erykah Badu

Vilken ska man välja av dem, vilket dilemma. aaaaahhh!! Det kommer nog bli den festivalen som jag lyckas få med mig någon till.

Photoblog

Har skaffat mig en photoblog där jag försöker uppdatera en bild per dag, men det brukar inte bli så.

Asiaweekend.

Denna helg har varit en riktig asianweekend. Alla goa asiatjejer från Oskarshamn + Willy kom hem till oss och tillbringade helgen här. Det var AsiaWorldCup + Disco här i Jönköping, och i Göteborg hade AsianIsland.net en streetbasketturnering som vi var med på. Det blev basket i Göteborg och fest i Jönköping, väldigt lyckad helg helt enkelt.

 Carina och Willy är kvar här medan de andra har åkt hem, snart ska jag träffa syskonen och spendera lite tid med dem. Har haft sista föreläsningen för denna vecka. Skönt.

dagens låt.

"Paolo Nutini - New Shoes"

Jag tyckte att han var så lik Darin så det blev att man inte pallade lyssna på honom. Trodde att han gjorde liknande musik, men så råkade jag höra han på MTV igår; killen är ju riktig grym! Det är inte ofta jag tittar på MTV för det känns inte som att det är en musikkanal längre, det enda de visar är en massa jobbiga realityshows. Det var en slump att jag råkade höra honom, och radio lyssnar jag aldrig på. Men jag tycker fortfarande att han är väldigt lik Darin.

Snart kommer hela asian-gänget från Oskarshamn, trevligt!

Bilder från Italien.

Nu har vi äntligen laddat upp en hel del bilder från Italien-resan. Bilderna hittar ni på Resedagboken.

Enjoy!

förälskad.

Jag har insett att jag är helt förälskad i Italien. Denna weekend där har varit helt perfekt, Hana och Joyce har varit hur underbara som helst. Vill tacka de för allt!

På bara tre dagar har vi hunnit med hur mycket som helst. Mycket på grund av att vi inte sov så mycket men vi kom fram till att sömn är överskattat, iallafall när man är ute och reser. Resan började iallafall i Milano som är en underbar stad som jag lätt skulle kunna bo i, det finns så mycket att göra. Dessutom kom vi fram till att italienska killar ser väldigt bra ut.

Våra dagar i Milano och Florens innehöll: Shopping på marknader och fina affärer (lite väl dyrt för min del, men ögongodis), fotografering, sightseeing, stoppad av väktare på spårvagn, appretivo("afterwork"-ställe), trattoria("förfest"-ställe), clubbing, mycket god mat, mackor från vagnar, strosa runt på de mysiga gatorna, konst, träffat underbara människor och mycket mer som inte går att beskriva med ord. Och självklart åt vi mycket pizza; pizzorna var grymma, älskar dem!

Jag kommer att lägga upp bilder vid ett senare tillfälle och om ni vill läsa lite mer detaljerat är det bara att gå in på
Pias blogg