510124

Pappas dag. saknar. minns.

Ångesthamn.

Det var nog sista gången jag festade i Oskarshamn känns det som. Det enda roliga var att hänga med Sanna och Micha, resten var ganska segt. Det var verkligen bara en massa jobbiga människor, sådana som jag aldrig skulle snackat eller tittat på i vanliga fall. Hahaha, La Scala vilket skämt, världens sämsta musik...det var basically radiomusik plus en massa skit.

Annars var det trevligt att träffa folket man bryr sig om.

Matchen blev inställd på grund av snöovädret, tråkigt...jag som hade sett fram emot det.

Idag är jag ledig från skolan, skönt. Länge sedan jag var ledig utan att behöva tänka på skolan. Så just nu softar jag järnet.

Snö.

Jobbigt att det snöar, nu måste jag köra väldigt lungt till Oskarshamn. Orka inte med kylan och allt. Det är för sent för snön att komma nu, kunde det inte ha kommit för två månader sen då det är tänkt att snön ska komma.

dagens låt.

Det kommer bli två låtar idag.

"Regina Spector - Fidelity"

"Ingrid Michaelson - The way I am"

Oskarshamn nästa.

Snart ska vi åka iväg till Oskarshamn igen. Känns väl sådär, denna gång ska vi dit för att festa??!! Fattar inte varför man åker dit för att festa. Men Micha ska ha fest och för hennes skull så måste man nästan åka dit, det kan faktiskt bli kul....men det låter inte så kul att gå ut till "La Scala" eller vilka ställen de nu går till. Farah ska hänga med denna gång, riktigt längesen hon var i Oskarshamn.

Vi har match imorgon mot Oskarshamns A-lag där också, så det blir två flugor i en smäll som man brukar säga.

Förresten jag klarade min andra tenta, skönt!

Bra dag.

Vi hade våran första föreläsning idag i "Organisation, ledning och förändring" och jag blev mycket positivt överraskad. Våran föreläsare är skitbra och för första gången på länge känner jag att föreläsningen har gett något. De sex timmarna man var i skolan kändes knappt. Efter de timmarna i skolan så var det bara att bege sig till basketträningen som var jävligt grym idag. Jag har äntligen fattat vårat system, det kändes som avsnittet i Scrubs när de sitter på toaletten på taket och fattar syftet med saker och ting. Det bästa av allt denna dag var att jag fick reda på att jag hade klarat en av tentorna jag gjorde, det känns underbart!

dagens låt.

"Imogen Heap - Headlock"

chill.

Vi vann matchen igår, det känns skönt. Roligt att träffa tjejerna, saknar lite av den tiden i OBBK. Senare på kvällen var det häng hemma i vårat kök med vattenpipa. Det var mysigt, längesen vi rökte.

Snart ska jag ner till tvättstugan.
Shit vad det blåser här, blev väckt av det i morse.

Little Miss Sunshine.

Detta är en fílm helt klart värd att se. Man blir glad av den på något sätt. Den handlar om en familj med brister som många familjer har. Deras lilla dotter ska vara med på en skönhetstävling för barn så de måste ta sig dit på något sätt. Flyga är för dyrt så det blir en road-trip med deras gamla VW-van i ungefär två dygn, ni kan ju nästan tänka er hur det går. Riktigt rolig film med bra budskap.

"the real losers are those who are so afraid of not winning they don't even try"

basket.

Nu har jag åter igen haft en lång paus från bloggandet, anledningen är att jag har pluggat som aldrig förr till mina tentor. Vi får hoppas att det lönar sig.

Sara har åkt nu, hon åkte i onsdags och har redan skaffat sig en bil där. Har för mig att hon skulle till Las Vegas idag eller nåt, fan vad kul!

Här händer det inget nytt. Har match mot min modersklubb Oskarshamns BBK senare. Det ska bli kul, längtar faktiskt lite. Det var ett tag sen man kände lite längtan till basketen. Hoppas den kommer tillbaka, men just nu känns det som att det här kommer vara sista säsongen jag lirar, iallafall i denna klubben.

"People always leave"

Igår var det sista gången vi skulle umgås med Hana innan hon åker till Florens i ett halvår och pluggar design. Kommer sakna henne. Det känns som alla bara åker iväg; först Younas som verkar trivas borta i Toronto och ska vara borta i ett halvår han med, nu Hana och snart hennes syster Sara som också ska åka iväg och plugga men hon ska till California som ligger ännu längre bort. Vill verkligen byta plats med dem och komma ifrån trista Sverige.

Det blev iallafall en mysig film och spelkväll igår i deras nya lägenhet som var skitnice; en gammal lägenhet med högt i tak och två kaminer. Vi tittade iallafall på filmen Tsotsi som var väldigt bra. Sedan spelade vi Sant eller Falskt där man lärde sig en del rolig fakta som t.ex. en kvinna som levde i Krotatien hade nerver ända ut till hårstråna så om man klippte håret på henne så blödde hårstråna och hon fick ont. Glad att jag inte har det.

Fick en gitarr av Sara så nu kan både jag och Pia lära oss spela samtidigt.

dagens låt.

"Tegan and Sara - Living Room"

escape.

Det var riktigt längesen jag bloggade. Det har både hunnit bli jul och nyår. Båda högtiderna var mysiga, familjen är bäst. Nu är man tillbaka i Jönköping och det känns faktiskt skönt. Man blir påmind varje gång man åker tillbaka till Oskarshamn att det nästan bara är på grund av familjen man åker dit. Känner mig kvävd i den staden. Stackars människor som måste bo där, fly så fort ni kan!

Nu börjar iallafall pluggandet igen, jag har inte fått tillräcklig ledighet men är tvungen. Måste ta tag i allt nu.

Gott nytt år förresten!