Fotografering

image10Har precis varit ute och promenerat med syrran, eller jag promenerade och
hon åkte longboard. Jag vet inte vad jag har gjort, men på ett mystiskt sätt har jag fått ont i min högra fot. Jättejobbigt. Vädret var underbart så kameran fick följa med ut. Det blev en del bilder, håller på och lär mig. Här bredvid är iallafall ett litet smakprov.

Imorgon åker vi till Göteborg för att flyga till Florens på fredag. Längtar.









stolt.

Jag är väldigt stolt över mig själv idag, för att jag tog själv initiativet att ge mig ut och springa. Kände att jag inte hade varit ute och rört på mig på länge sedan basketträningarna tog slut, inte för att basketträningarna gav så mycket.

När Pia skulle till jobbet så bad jag henne att åka longboard så kunde jag jogga bredvid henne. Nu har jag varit ute och joggat i nästan en timma och det var hur skönt som helst. Pumpa go musik i lurarna och bara jogga i min egen värld. Måste börja göra det oftare.

Ska hoppa in i duschen nu och sedan skriva klart min reflektion som aldrig lyckas bli klar.

Underbar dag.

Idag har jag varit ute i Bankeryd och kollat på basket. Satt på motståndarnas sida, alltså min gamla klubb OBBK som vann matchen. Efter matchen hängde man lite med flickorna i laget. När de hade åkt hem så bestämde jag och Pia oss för att åka longboard in till stan. Vi tog vägen längs Vättern, vilket var ett litet misstag för min del. Det var jättesoligt och allt men sen när man åker longboard i en ganska hög fart så blir det väldigt kallt plus att det blåser kalla vindar från Vättern, min hjärna höll på att frysas till is kändes det som. Pia var smart som använde mössa.

Inne i stan så bestämde vi oss för att ta en fika på Claras. Det blev bakad potatis med kyckling chili, gott. Sedan åkte vi till Bubba och Miki och hängde lite, och självklart var deras goa lillebror William med. Killen är hur skön som helst.

Vid halv sju-tiden åkte vi vidare; Pia till jobbet och jag hem. Först tänkte jag ta bussen hem, men den var så seg så jag bestämde mig för att åka till nästa hållplats och vänta. Men det blev att jag åkte till nästa och nästa och till slut var jag helt plötsligt hemma. Gick snabbare än vad jag trodde att åka från stan till Österängen. Kanske ska börja ta longboarden till skolan nu när det börjar bli varmare, och när jag har lärt mig att ta backarna lite bättre.

Nu ska jag börja på min reflektion i kursen "Organisation och Ledarskap", har skjutit upp den alldeles för länge.

Ännu en underbar dag.

Ledig dag

Första gången på länge som både jag, Pia och Farah hade en ledig dag tillsammans känns det som. Eller Farah var egentligen inte så ledig, hon pluggade lite till sin tenta. Pia och jag gick iallafall på A6, det är inte ofta vi brukar göra det. Skaffade burkar till våran te-samling som vi försöker fixa till, lyckats skrapa ihop fyra olika smaker nu.

Hemma blev det en liten seriemarathon med Grey's Anatomy, Smallville och ANTM, hann inte med Ugly Betty. Därefter bestämde vi oss för att äta ute senare på kvällen. Det tog ett bra tag för oss att bestämma oss till vilken restaurang vi skulle, men till slut blev det iallafall Chili Thai. Det visade sig att det var ett mycket bra val. För mig blev det "stekt bläckfisk med grönsaker och chilipasta", riktigt gott.

Mysig dag med flickorna.

Plugg, plugg, plugg...

Märkte att det var mycket jag fortfarande inte kunde till tentan som är vid 08.00 idag, så bestämde mig för att vakna vid 03.00 och plugga. Det är första gången jag sätter mig och pluggar mitt i natten, hoppas det hjälper. Konstigt nog så känner jag mig inte trött, men det kommer säkert komma senare på dagen. Bara jag inte somnar på tentan så är det lungt, tyvärr så dricker jag inte kaffe eller Red Bull.

Pia och Farah ligger inte heller och sover just nu, de åkte på en liten roadtrip vid 03.00. Kommer tillbaka någon gång lite senare på förmiddagen tror jag.

Nu ska jag återgå till pluggandet, var tvungen att ta en paus. Snart blir det frukost också.


Lägga basketskorna på hyllan.

117577-9Sista matchen för säsongen är spelad nu och vi vann, vilket är skönt. Förmodligen är det min sista match för en längre framtid. Jag har alltså bestämt mig för att lägga basketskorna på hyllan. När jag kommer att spela en seriös basketmatch igen vet jag inte, men det var jävligt skönt att sista matchen blev en vinst.

USM för F92 är det denna helg i Bankeryd och jag är riktigt överraskad över att det går så bra för dem. Kul, men jag tycker verkligen att basketspelarna har blivit sämre med tiden när man kollar på kvalitén på spelarna då mot nu. Riktigt stora skillnader faktiskt. Eller så är 92-årgången sämre, vet ej.

Borde egentligen plugga nu, har inte gått så bra med det denna helg. Tentorna börjar verkligen närma sig....uuuhh, orka inte.

cupcakes

Hittade bästa muffins-sidan igår: dagensmuffins.se. Det blev att vi bakade de godaste muffins jag har varit med om hittills; kladdiga muffins....mmmmm. Mys med te och muffins blev det, underbart!




Oj, la märke till att jag har skrivit ordet "muffins" lite väl många gånger i tre meningar.

te-ambassadör.

Jag har blivit te-ambassadör på Lipton.se. Snart kommer jag att få ett paket te hemskickad, vilket är jättebra eftersom jag älskar te.

Carina och Willy kommer imorgon som det ser ut nu. Mys med syskonen.

Milano.

Fick nyss reda på att det kanske blir en sväng ner till Milano när vi är i Italien, det låter hur underbart som helst. Vi har till och med ett ställe att bo på. Men innan det roliga så måste jag klara av två tentor, orkar inte plugga. Har tre kurslitteraturer att ta mig igenom i en av kurserna. En bok är redan mycket att läsa, men denna läraren är så rolig så han kör till med tre. Orka!

Har beställt ett par skor som kom idag. Fick avin nyss, planerar på att gå och hämta den snart.

Vädret är underbart! Man blir så glad!

Älskar våren.

Denna helg har man varit hemma i Oskarshamn igen, har varit där rätt ofta den senaste tiden. Det är pga basketmatcherna. Förlorade. Fast ärligt talat så bryr jag mig inte så hårt ifall vi vinner eller förlorar. OBBK förtjänade vinsten. Softade med tjejerna, det var mysigt.

Våren är här och jag älskar den, man känner sig dessutom mycket gladare. Äntligen kan man gå ut och fotografera, åka longboard, promenera och helt enkelt leva lite.

Kill Bill

Kill Bill Vol.2 gick nyss på SVT. Jag tycker Kill Bill filmerna är mästerverk, skulle kunna titta på de om och om igen utan att tröttna. Allt är perfekt; hur de berättar historien, filmningen, fotografin...ja allt.

Mycket basket kommer det att bli denna helg, bara en massa bortamatcher. Har faktiskt ingen lust att spela egentligen. Nu har jag nog bestämt mig helt att jag ska sluta med basketen. Ska bara spela de här sista matcherna och träna säsongen ut, sen är det adios! Jag måste ha tid till annat, dessutom är inte basketen lika kul längre.

Framtidsplanerna börjar gå framåt, sakta men säkert.


The Warriors Reminder

I Am Awake
My Mind Is Free
I Am Creative
I Love Myself
My Willpower Is Strong
I Am Brave
I Practice Patience
I Don´t Judge Folks
I Give, Not To Receive
I Don´t Expect
I Accept
I Listen More Than I Talk
I Know I´ll Change
I Know You´ll Change
I´ll Hold On One More Day
I Start Over When Necessary
I Create My Own Situations
I Am Cosmic
I Do Not Have The Answers
I Desire To Learn
I Am The Plan
I Am Strong
I Am Weak
I Want To Grow
I Know I Will
I Take On Responsibility
I Hide Myself From No One
I´m On My Path
Warriors Walk Alone
I Won´t Let My Focus Change
Taking Out The Demons In My Range
That's Mama's Gun

Erykah Badu