Bloggbyte

Jag kommer lägga ner denna blogg ett tag och skriva mer på http://mahoyo.blogspot.com istället. Jag kommer basically skriva så som jag gjorde här, bara att på Mahoyo kommer vi skriva mer om vårat företag, samt mode som intresserar oss och allt som har med företaget att göra. Dessutom skriver både Pharah och Pia i den bloggen, så det blir bara mer att läsa.

blåser iväg snart

Det blåser läskigt ute, iallafall låter det så. Eller så är det bara för att våra fönster inte är tillräcklig täta, för när jag tittar ut ser det inte ut som att det blåser lika mycket som det låter. Om jag bara lyssnar till ljudet av vinden verkar det som att hela huset ska blåsa iväg när som helst. Så har det låtit de senaste två dagarna, vilket har gjort det väldigt svårt för mig att sova. Ändå måste jag vakna relativt tidigt för att avsluta mina videoredigeringsprojekt som jag har lyckats skjuta upp hela tiden. Idag måste jag verkligen ta tag i allt, deadline börjar närma sig.

Absolut inte min grej.

image74


image75

Det är konstaterat, jag suger på bowling. Det här är nog anledningen till att jag inte bowlar så ofta, mina klot trivs bäst nere i rännan.

Hitta rätt position, vilken process!

Tilltäppt i näsan, ont i halsen och seg känner jag mig just nu. Det är riktigt jobbigt att vara förkyld speciellt när man ska sova, vilken process! Man kan knappt andas hur man än ligger i sängen, men efter x antal gånger av omvändningar så lyckades jag faktiskt till slut hitta någon position att somna i. Fast när jag väl hade hittat positionen så tog det ett tag för mig att somna, eftersom jag blev så chockad över hur mycket luft man kunde andas in. Det där med ont i halsen gör det ännu svårare att andas eftersom man måste andas med munnen, vilket leder till att halsen blir torr och jag måste svälja oftare. Det börjar då oftast kittla i halsen och jag måste hosta, och inte vilken hosta som helst utan den mesiga hosten, man tar i jättemycket sedan kommer det knappt fram någon hostning.

Min natt var inte utvilande för en sekund.

risnudlar

image73

Det är inte alltid man orkar laga mat, då funkar det väldigt bra med snabbmat; i detta fall risnudlar med lite böngroddar i som jag sitter och äter just nu, mums. Snabbt, gott och billigt, perfekt!

nyårslöfte

Jag har egentligen bestämt mig för att börja plugga på en tenta som jag har nästa torsdag eller åtminstone ta tag i vissa projekt som måste vara klara den 15:e, men har jag lyckats? Nej, inte så bra. Det är verkligen tur att jag inte är en sådan person som måste lägga massa nyårslöften och sådant, det skulle aldrig hålla. Jag tar hellre tag i sakerna när det känns som ett bra tillfälle att göra det, eller när humöret är rätt för till exempel plugg, vilket det inte är just nu.

Jag har by the way lagt upp en liten kort presentation om mig på vår
Mahoyoblog, går gärna in på den sidan och läs.

Snö?

Lite snö verkar vi faktiskt få denna vinter, det krävdes ett årsskifte för att den skulle komma. Fast jag kan fortfarande se den gråa asfalten under snön. Egentligen är jag inget stort fan av snö, kyla och hela konceptet med vinter, men just denna vinter tycker jag att det är väldigt viktigt med snö eftersom vi ska till Sälen om ungefär tre veckor. Just nu ser det faktiskt ut som att resan blir av, men man vet ju aldrig. Vädret har varit riktigt skumt de senaste åren, och vems fel är det?

Nytt år = Mahoyos år!

image72